Woontoren in Eindhoven

Ook tijdens de bouw van deze woontoren in Eindhoven heeft men Stelpilaster 2.0 gebruikt om makkelijker en sneller te kunnen werken. Hier zit u één profiel met daaraan verschillende vormen inlegframes. Deze inlegframes zijn 8 cm vrij gemaakt van het profiel om te kunnen pointeren zonder belemmeringen voor de metselaar.

Woontoren in Eindhoven foto 1 Woontoren in Eindhoven foto 2 Woontoren in Eindhoven foto 3

Winkelcentrum Geesterduin in Castricum

HIer zit u hoe Stelpilaster 2.0 wordt toegepast tijdens de renovatie van winkelcentrum Geesterduin in Castricum. Stelpilaster 2.0 wordt hier gebruikt met een frame welke deelbaar en verschuifbaar om een betonnen pilaar heen valt.

Winkelcentrum Geesterduin in Castricum foto 1 Winkelcentrum Geesterduin in Castricum foto 2 Winkelcentrum Geesterduin in Castricum foto 3

Bouw aan de Melkmarkt in Zwolle

Tijdens de bouw aan de Melkmarkt in Zwolle werken de metselaars van mestelbedrijf A. Ligtenberg met Stelpilaster 2.0 aan de gevel van een compleet te renoveren pand. De metselaars op de bouw zijn er enorm enthousiast over.

Bouw aan de Melkmarkt in Zwolle foto 1 Bouw aan de Melkmarkt in Zwolle foto 2 Bouw aan de Melkmarkt in Zwolle foto 3

Woonhuis en Bedrijfspand te Volkel

Rondom een woonhuis met bedrijfspand is Stelpilaster 2.0 gebruikt voor in totaal 50 penanten. De metselaar en de bewoner zijn beide razend enthousiast met het resultaat en het gebruik van de Stelpilaster 2.0. Vanwege het niet hoeven overschrijden van de erfgrens hebben de buren geen overlast gehad tijdens het metselen. Door de snelheid van het stellen heeft het de bewoner ook nog eens veel geld bespaard.

Woonhuis en Bedrijfspand te Volkel foto 1 Woonhuis en Bedrijfspand te Volkel foto 2 Woonhuis en Bedrijfspand te Volkel foto 3

Bouwbeurs 2015

Tijdens de bouwbeurs in 2015 hebben velen onze stand bezocht en kunnen zien hoe eenvoudig stelpilaster 2.0 werkt. De lovende kritieken zijn voor ons dan ook een enorme opsteker geweest in het door ontwikkelen van dit product.

Bouwbeurs 2015 foto 1 Bouwbeurs 2015 foto 2 Bouwbeurs 2015 foto 3

Demo opstelling penant

Wilt u zelf een kijkje nemen dan kunt u een demo opstelling van stelpilaster 2.0 vinden in de showroom van "Hendriks voor bouw en industrie". De opstelling staat in de vestigingen Uden en Best.

Hendriks voor bouw en industrie foto 1 Hendriks voor bouw en industrie foto 2 Hendriks voor bouw en industrie foto 3